Position Paper: Nuclear Disarmament

Het ‘examen’ van werkgroep 3 is misschien wel het hoogtepunt van je eerste jaar politicologie op de VU. Samen met je mede-studiegenoten simuleer je een conferentie van de Verenigde Naties. Het zijn een paar dagen vol overtuigende speeches, achterkamertjespolitiek en diplomatie. Maarre…eerst moet je natuurlijk nog een position paper inleveren. Benieuwd hoe een goed position paper er uit ziet? Wij hebben een voorbeeld voor je!

Download het position paper hier:

Position Paper France Politeia

Dit paper is geschreven door Veerle Voermans en Rebekah Simmons. Het is beoordeelt met een 9, maar er kunnen fouten in staan. Gebruik het paper slechts ter inspiratie.

One Comment on “Position Paper: Nuclear Disarmament”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *