Politicologie Pubquiz: Groot Succes!

Noem zoveel mogelijk Amerikaanse presidenten, welk land vangt relatief de meeste vluchtelingen op en herken jij de babyfoto van je docent? Dit waren enkele vragen uit de Politicologie Pubquiz, die woensdag 15 juni werd georganiseerd door de opleidingscommissie. Ongeveer 50 studenten en docenten gingen in 6 gemengde teams de strijd met elkaar aan. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteindelijk na al dat ploeteren en hersenkraken kon er maar 1 team winnen, en dat was team ‘dit is het en beter … wordt het niet’. Zij kregen natuurlijk een mooie medaille, wat natuurlijk een enorme eer is.

Na de quiz werd er natuurlijk geborreld en kon men nader met elkaar kennis maken. Het was namelijk een pub quiz voor eerste-, tweede- en derdejaars politicologie studenten. De studenten en de docenten konden zo dus ook buiten de collegezalen iets gezelligs doen maar bijvoorbeeld ook aan elkaar info vragen over bijvoorbeeld de afstudeerrichtingen of het studeren in het buitenland. Zo ontstond er dus gelijk binding tussen de gehele politicologie opleiding.

Het was dus een zeer geslaagde avond, waar men met plezier op zal terugkijken. In de toekomst is de opleidingscommissie ook van plan meer van dit soort avonden gaan organiseren. Dit om ook eens gezellige avond buiten de collegezalen te hebben en om binding in de gehele opleiding te creëren. Wordt vervolgd dus.

Dit artikel is geschreven door eerstejaars politicologie student Koen van Dijk.

1   4   7          17  thumbnail_IMG_1290

5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *